Äntligen live

Äntligen är vi ute skarpt med den webshop vi har jobbat länge med nu. Det känns skönt och det är roligt att alla pusselbitar hamnat rätt i det här stora projektet.
Jag har jobbat med lite andra saker idag, mest bugfixar eller småändringar på andra projekt.

Jag blir sponsrad till Tallin marathon 2014!! Det är Team Vaimo som hjälper mig. Vad kul. Det är den 14 september 2014.
Maj nästa år blir extra tuff. Jag och Ulla planerar att springa Lidingö ultra, Riga marathon och Stockholm marathon.

Ulla och jag gick till Plantagen för att hitta något trevligt till Annicas kalas. Och det hittade vi. Vi hittade också ett plommonträd av sorten Victoria, precis ett sådant vi letade efter. Det fanns ett exemplar kvar nedsatt med 70%.

Jag har lagt ut info om Årets sista långpass på jogg, funbeat och facebook. Gäller att lägga infon där löpare finns. Har även uppdaterat texten och fixat länkar mm. Hoppas någon vill vara vägvisare i de olika grupperna.

Är sugen på att springa igen. Vill komma ut och träna inför Växjö 100 Km inomhus. Ska slipa på en plan och räkna varvtider mm. Ska ge benen lite mer tid att läka, men senast till helgen är det dags.