Baksmälla

Dagen efter Karlstad 6h och vi är tillbaka i Stockholm. Benen börjar sakta bli stela men vi har ingen värk. Värst brukar det vara efter ett par dagar.

Vi har anmält oss till ”Personliga rekordens tävling” den 14 december inomhus i Växjö. Annica och Ulla springer 6 timmars, jag springer 100 Km. Det är så häftigt att kunna göra de här grejerna. Banan är 250 meter och ett marathon är 169 varv. Jag planerar att springa 400 varv.

Det börjar bli kallare. Vi ska se över vinterutrustningen, gymkort, MP3 spelare mm. Jag har sett att det finns bra utrustning på Garderoben.se med både ansiksmasker, vantar, kläder, väskor mm.

Igår hörde jag om en ny tävling som ska gå nästa år mellan Sälen och Mora 23 augusti 2014, UltraVasan, och den är redan fulltecknad.
Halva distansen, 45 Km, har inte något tak för antalet anmälningar. Där hade jag velat vara med och sprungit 90 Km.

Ulla testar en Apple iPod Nano. En liten MP3-spelare. Den tog hon till sig direkt, en toppenprodukt. Enkel att hantera från iTunes och enkel att förstå och använda. Den är så liten att den kan fästas i kragen och sedan korta hörlurskablar. Apples hörlurar med knappar kan också användas för att ändra volym och byta spår.

 

Team Fakta