Seg tur

Det var en osedvanligt seg tur i morse. Har sovit som en sten hela natten, kroppen mår bra, foten är problemfri – men centraldatorn var seg och hackade. Medan jag avancerade mot jobbet körde jag mina beprövade analyser och patchade mjukvaran som jag brukar. Fick ordning på systemet lagom till arbetsdagens start.
9,5 Km 1.09.33 timmar.

Vi startade upp en ny sprint idag (Lista med arbetsbeskrivningar som gruppen ska fixa på 14 dagar). Har kunnat jobba fokuserat idag så jag antar att mina snabbfixar jag gjorde under morgonträningen fungerade.

Ulla och jag åt middag på lokal. Stora hamburgare med pommes och Coca cola. Men vi har våra egna varianter vad vi vill ha. Jag föredrar hamburgaren med enbart kryddor och grönsaker.

Vi tog en promenad på eftermiddagen. 4.2 Km 47.34 min. Det är skönt att gå och prata. Mötte två löpare som körde backintervaller.

Team Fakta