Solskenspromenad.

Foto0365Benen är lite trötta efter lördagens eskapader på Lidingö. Det vore i och för sig konstigt om jag inte skulle känna någonting efter att förflyttat mig i 50 km. I går var en promenad på 5 km allt jag var redo att genomföra. Men i dag skulle Annica, Ove, Peter och jag gå från Rinkeby till Barkarby. Ove visste en mysig väg som går över Järvafältets kolonilotter och beteshagar.

Vi skulle äta lunch på IKEA, deras köttbullar lockade. En helt underbar dag, lagom varmt och soligt, lite drygt 6,5 km lång promenad. Efter att vi ätit gick vi en runda på IKEA och kom på att det var en del saker som vi skulle behöva, men att bära hem alla grejer var inte att tänka på. Sagt och gjort vi satte fart hem och hämtade bilen. Tillbaka igen, tänk vad många saker man inte visste att man behöver, konstigt egentligen. Så summan av kardemumman blev en promenad på drygt 13 km och en del nya saker till hemmet. Med andra ord en helt underbar dag.