Löpning 10 Km

Ulla hade 10Km på sitt schema idag. Hon sprang från Bagartorp genom de nya villaområdena i Ursvik. Trots kyla och isfläckar springer hon snabbare ute än på löpband inomhus. För de flesta är det tvärt om.

 

Vår satsning på att reducera vikten fortsätter. Just nu är jag på låga 78 Kg och gästspelar på 77 Kg. Ulla har kommit ned rejält under 63 Kg. Vi har båda blivit av med fem kilo vardera. Mer lär det bli. Det är lite läskigt vad mycket man kan tjäna i löptid av att gå ned några kilon. Ingen risk än men det gäller att ha lite byggstenar kvar så kroppen kan laga sina skador.

 

Jag har jobbat med Layout XML idag. Säger som Verkmästaren i magen (Magnus Härenstam) Jamen fy fan för små jävla xml-filer! Eller något sådant, kanske var det ärtor han sa. 🙂
Jag kommer att lära mig detta i ren trots.

 

Nu har jag fixat besökstatistiken för den här nya sidan. Och lagt in en automatisk överföring hit från gamla hemsidan. Dags att vika tvätt och ta fram löparkläder. Det får bli ett slut på efter-vasan-slappandet.

Team Fakta