Karlstad 6h i helgen

Vi får tyvärr kasta in handduken inför Karlstad 6h. Ulla är förkyld, jag har troligen virus i kroppen. Senaste träningspasset tog extremt hårt och jag går på tå med episk träningsvärk i hela kroppen. Annica kommer att springa, vi håller tummarna och ska följa loppet så mycket det går hemifrån.

Det tog en minut att komma ur sängen imorse och få ned hälarna i marken. Nu på kvällen har jag knådat vaderna, vet inte om det hjälper men det känns bra. Till och med biceps och senorna i armbågarna är påverkade av löpningen. Det är något som inte stämmer.

Vi har tittat på programmet om Carolina Klyft, ett väldigt fint porträttprogram. Hon poängterar att det måste vara kul att träna i stort sett varje pass, annars går det inte.

Så hur ska man göra framöver med intervallöpning. Undvika det eller träna mer så att kroppen vänjer sig. Vi får se, men det är alltid bra att ha några fler växlar till motorn.

Team Fakta