Peter Lembke

Är 71a och blev då veteran 2006. 1982-1983 spelade jag fotboll men trivdes inte med lagsport.peter
Jag började med löpning 1984 och mitt första lopp var Bollmoraloppet samma år. Det var jätteroligt, jag kom sist men det ägnade jag ingen tanke. Det blev massor av tävlingar 1984-85 tills det inte var roligt längre.
Den 8e september 1988 får jag ett samtal från Lasse Jansson Fakta bokbinderi AB, att det fattas en person till Bellmanstafetten om tre dagar, jag sa ja direkt. Ut samma dag och joggade, körde varje dag fram till tävlingen och var sedan biten på löpning igen.

Det har varit svackor när jag mått dåligt av stess och då blev det ingen bra träning som du ser i Löpstatistik.

Tillsammans med min fru Ulla Lembke har vi rest till många städer och sprungit lopp tillsammans. Det är jättekul.
Den här hemsidan innehåller sedan all statistik, bilder, filmer om loppen och om löpning i allmänhet.

En riktig fart på träningen fick jag efter att ha börjat på mitt nuvarande jobb 2002. Året efter var jag mentalt läkt och då var det dags för träningsläger på Malloca. En underbar vitaminkick. Året därpå var träningslägret en ännu större vitaminkick och jag såg till att skriva in alla mina träningsnoteringar i en databas och började utveckla hemsidan.
Jag var med på Nike Fun to Run i september/oktober 2004, det var jättekul och det satte fart på min träning rejält.

Sedan september 2004 har jag tränat aktivt istället för att snubbla ut på en runda när andan faller på. Tränings och tävlingsresultaten under 2005 har varit helt underbara. Jag hoppas kunna fortsätta med sakta utveckling i många år framöver.

Hemsidan och mötet med andra löpare är drivkraften mellan träningarna.
Det är roligt att planera in lopp och träningar, åka på resor, läsa Runners world och Kondis.

Team Fakta