Nytt löparår

Nu har sötebrödsdagarna tagit slut och vardagarna tar vid. Det känn i alla fall bra att vi är på ”rätt”
sida av nyår. Nu går vi mot ljusare och bättre löpartider. Peter började räkna på hur länge det är kvar innan vi kan flytta ut till kollo. Konstaterade att det nog var en tre månader åtminstone. Det känns långt med attan vad det går fort. Snart står alla mina tulpaner i full blom och rådjuren står utanför och suktar.

Jag har tagit fram motionscykeln, tänkte köra lite styrka för benen. Det var ett tag sedan så det känns i dom delar av mig som har mest kontakt med sadeln.
Peters ben börjar återhämta sig, så till helgen hoppas han på att kunna köra ett pass. Det har varit en intressant gångart han har haft dom senaste dagarna. Något för John Cleese att ta efter, även dom små stöngrymtningar han åstadkom när han klev lite fel skulle nog passa i Monty Python.

Team Fakta