2018-09-14 Comicon Kista

Idag har jag jobbat hemma full dag. Efter jobbet åkte Ulla och jag buss till Kista och gick på mässan. Det är Comicon Kista idag.
Massor med seriefigurer, datorspel och retro. Det var ganska stort och mycket att titta på. Jag testade Nintendo Switch och förundras över hur svårt det är att styra spelet, och att det inte triggar någonting i mig att vilja spela mer. Det var kö för att testa 3D glasögon med Sony Playstation. De som testade fick sin goda tid på sig. Jag hade velat se hur tekniken ser ut i verkligheten, det hade tagit två minuter. Men kön var så lång att jag tyckte det var skämmigt att stå där. Så fantastiskt kan det helt enkelt inte vara, så vi lämnade kön.

Som du hör är jag den dagen ingen nyfiken person. Min ständigt närvarande huvudvärk som jag haft i veckor är med mig i varje tanke. Jag är trött efter jobbet och jag har precis friskförklarat mig från långvarig stress efter att ha varit hemma i tre dagar. Jag borde ha gått till en läkare istället.

Team Fakta