En vanlig tisdag.

Peter sitter och hänger vid datorn, han är inte riktigt förkyld och inte frisk, det pendlar fram och tillbaka. Han får fortsätta att kurera sig. Jag håller tummarna att jag klarar mig undan den här gången. Jobi har fått vara ute hela dagen. Han har mat och vatten bredvid Peter och har sin låda som han går in i när han behöver. Hjälp vad han kommer att bli bortskämd, precis som småttingarna har blivit. Fast å andra sidan så vad ska man annars ha dom till.

Våra grannar har börjat sätta upp sina balkongdekorationer fast det bara är november. Så nu till helgen vill jag nog ha upp min röda slinga på balkongräcket. Kan vara skönt att sätta lite ljus redan nu på omgivningen när det är mörkt. Nu när snön har kommit är jag extra glad åt att ha bilen i varmgarage, slippa skrapa och skotta fram den på morgonen. Stå klockan 4 på morgonen i minusgrader och skrapa vore inte någon hit. Nu går jag ner och tar en varm bil och åker i väg, det känns som höjden av lyx.

Team Fakta