Fredag.

Nu har Peter gått till jobbet och jag ska börja göra lite nytta här hemma. Känns lite ovant att ha tid till att städa innan jobbet.

Vi ska ju inte åka till Örebro och Svampenmaran nu i helgen. Det känns både bra och tråkigt. Bra därför att jag har inte hämtat mig från lunginflammationen helt än och träningen har bara varit ett par kortare cykelpass. Man kommer inte så långt med det i det här sammanhanget. Tråkigt för att det är alltid kul att åka och träffa löparvänner och springa såklart. Men det kan inte hjälpas, åka dit och inte få vara med känns som att stå i en godisbutik och inte få köpa något.

I vanliga fall brukar vi flytta ut till kollo nu till valborg, men i år väntar vi lite med det. Dels är inte vädret så kul och dels vill jag landa lite i våra nya jobbrutiner. Vi ska åka dit och förbereda men själva flytten får anstå ett tag till.

Team Fakta