Jul igen.

wpid-dsc_0109.jpgNu är det jul igen…ja det stämmer. För i dag har vi klätt granen och satt upp girlanger och kulorna. En nyhet som jag är mycket nöjd med är att vi har bytt ut julljusen i granen mot en diodslinga. Lättare att sätta upp och framför allt lättare att ta den när granen börjar sjunga på sista versen och barrar son värst. Små snöflingor som lyser ger rena julchocken. Även småttingarna har fått kulor i sitt träd, inte för att jag vet om dom gillar det men dom har ingen talan. Får dom bara sin sallad så är dom nöjda med eller utan kulor.

Syrran var här och Luciafikade i dag, pepparkakor och glögg, kan det vara mer traditionellt? Buster vill gärna gnälla och småyla med småttisarna och är omöjlig att få tyst på, tills nu. Jag vet att han av någon anledning inte gillar att man använder sodastreamen. Så är han ylade som värst pös jag en gång med den, det blev tvärtyst.

En sista arbetsvecka återstår och sedan ledigt över jul och nyår. Det ska bli skönt för det har varit en turbulent höst. Mycket nytt och mycket att lära på nya jobbet. Peter jobbar julveckan så jag har tre dagar att förbereda och julhandla.

Team Fakta