Summering dag 3.

Dag tre skulle vara på pappret den lättaste dagen trots att det bara är uppför eller medför hela vägen 43 km.

Det blev varmt idag. Jag hade keps, jacka, långbyxor. Det jag kunde eller vågade ta av mig hamnade i ryggsäcken. Det började stabilisera sig och jag drog upp drag kedjorna på benen för att få bort lite värme.

Kjell och Fredrik sprang lite för fort för mig så jag släppte dem efter en vätskekontroll. När jag lite senare skulle passera en löpare var det en fotograf där så jag passerade inte utan vi sprang jämsides och började prata. Sedan höll vi ihop hela vägen. Hans fru var med på cykel.

Det blev en trevlig och enkel resa idag. Vi passerade läran på 4.37.52 och sluttiden 4.45.11 tim.
Vi kunde till och med öka takten i slutet och springa förbi många löpare. Tack för draghjälp en.

I mål bytte vi e-postadresser. Han är intresserad av att springa Vasaloppet och han kan tipsa om lokala maror i Ungern.

Idag blir det ett nytt hotell. Vi stannar en natt här och förbereder oss för slutstriden, tävlingens sista batalj. 50 km.

Team Fakta