En bara vara dag

I går hade vi en bara vara dag. Det behövs i bland, att inte behöva titta på klockan. Peter är ju vänsterhänt så han kan inte skriva med vilken sorts penna som helst. Nu har han hittat en bra sort på nätet som han hade beställt. Paketet skulle hämtas på videobutiken i Edsberg. Vi beslöt att slå två flugor i en smäll, gå en runda och hämta paketet. För cirka tjugo år sedan var vi i på ett café på Edsbergstorg och fikade, nu skulle vi vara extravaganta och göra det igen. Det smakade härligt med varm choklad och semla. När vi väl var hemma igen hade vi gått i nästan en mil, hämtat paketet och fikat. Nu skulle Peter plugga på Magento och jag skulle försöka vara så tyst som möjligt, det är lite svårt att lära sig något om jag hela tiden pratar.

Vi tittar på Stjärnorna på slottet, det är en lagom serie att följa, lite småtrevlig och inte särskilt upprörande, skön kontrast till alla deckare och filmer där alla dör och blodet skvätter. Vi har visserligen sett Mamma Mia förut men det fick avsluta en skön bara vara dag.

Team Fakta