En effektiv måndag

Cyklade till jobbet, tog det lugnt på 32 min. Har jobbat med en mängd grejer idag och kunnat kryssa av på listan. Det har varit lätt att fokusera när jag inte hör omgivningen – Tack till Hammerfall och deras senaste skivsläpp på Spotify. Den är toppenbra.
Det är skönt att komma igång tidigt på jobbet. Jag började kl 7.15, hade 15 min lunch och jobbade över 30 min men slutade ändå kl 16.

Hade tänkt springa hem men hade inte tagit med någon ryggsäck. Cyklade istället och körde de 9,7 Km på 24.54 min. Tiden beror helt och hållet på vilken tur man har med rödlysen.

Ulla cyklade till jobbet imorse och hon sprang ett Kryckan-pass på vägen hem från jobbet. Hon cyklade direkt till första stationen och sprang intervaller, sedan kortbacke och långbacke.
Det går riktigt bra. Vi tar bara en samlad tid och sträcka på allting men det går att smygtitta på klockan ibland och få en siffra på hastigheten.
Ulla hade 4.20 min/km på en av intervallerna. Hastigheten börjar komma tillbaka.

Ulla är entusiastisk över att springa fort, speciellt som hon ser att det ger utdelning på hastigheten, snabbare återhämtning och starkare ben.
Cyklingen går också bra. Hon kan nu ha högre växlar i backarna och klarar sura ben bättre.

Vi fortsätter med rödbetsjosen. Det är både gott och nyttigt men det färgar allt rött. Det sägs vara mycket järn i, det bidrar till att få upp antalet röda blodkroppar som kan transportera syre.
Vet inte om det hjälper men min puls på morgonen mätt med blodtrycksmätaren ligger på 37-40 slag/min. Ulla har alltid haft ett extremt högt blodvärde.

Team Fakta